Huwelijksfotograaf - Huwelijksfotografie - Trouwfotograaf

Huwelijksreportage € 540

U kiest ervoor om een deel van uw bijzondere dag door een professioneel team te laten fotograferen. U wenst bijvoorbeeld foto’s van het burgerlijk huwelijk en een bruidsreportage op een mooie locatie.
 • Zes uur shoottijd Ideaal voor het vastleggen van uw burgerlijke plechtigheid plus eventueel kerkelijk huwelijk (of ceremonie) en/of uitgebreide bruidsreportage op mooie locaties.
 • U krijgt minimum 250 digitale foto's, afgeleverd op een USB-stick. U kan deze foto’s (in jpg-bestandsindeling) laten afdrukken waar u dat wil en zo vaak u dat wil.
 • Fotografie en nabewerking inbegrepen. Elke foto wordt door ons bekeken, beoordeeld en vakkundig nabewerkt.
 • Verplaatsingskosten binnen België inbegrepen.
 • Mogelijkheid om te verlengen aan 90 euro per uur extra. We zijn echter flexibel, alleen volle extra uren of bijna-volle extra uren worden aangerekend.
 • Fotoboek en reportage achteraf zijn in deze prijs niet begrepen.

Luxe-huwelijksreportage € 900

U kiest ervoor om een deel van uw bijzondere dag door een professioneel team te laten fotograferen. U wenst bijvoorbeeld foto’s van het burgerlijk huwelijk en/of kerkelijk huwelijk, een bruidsreportage op een mooie locatie en stemmingsbeelden op de huwelijksreceptie.
 • Tien uur shoottijd met twee fotografen. Ideaal voor het vastleggen van uw burgerlijke plechtigheid plus eventueel kerkelijk huwelijk of ceremonie en bruidsreportage op mooie locaties.
 • U krijgt minstens 500 digitale foto's, afgeleverd op een USB-stick. U kan deze foto’s (in jpg-bestandsindeling) laten afdrukken waar u dat wil en zo vaak u dat wil.
 • Verplaatsingskosten binnen België inbegrepen.
 • Fotografie en nabewerking inbegrepen. Elke foto wordt door ons bekeken, beoordeeld en vakkundig nabewerkt.
 • Mogelijkheid om te verlengen aan 90 euro per uur extra. We zijn echter flexibel, alleen volle extra uren of bijna-volle extra uren worden aangerekend.

ALL IN huwelijksreportage € 1850

Omdat jullie huwelijksdag een unieke, memorabele gebeurtenis is, stellen jullie alles in het werk om en een onvergetelijke dag van te maken. De mooie kleren, jullie gelukzalige glimlach, de stralende gezichten, de schitterende receptie, de dansende nonkels en tantes...kortom alles willen jullie onthouden. Jullie willen een uitgebreide reportage, van ’s ochtends tot in de late uurtjes van het avondfeest. Hiervoor wensen jullie een professioneel en ervaren fototeam dat de hele dag voor jullie klaarstaat. Waarschijnlijk is deze formule dan iets voor jullie…
 • Wij zijn er de hele dag voor jullie. Van ’s ochtends vroeg als de haan kraait en de bruid bij de kapster zit, tot ’s avonds laat als de gasten naar huis vertrekken.
 • U krijgt minstens 1000 digitale foto's, afgeleverd op een USB-stick. U kan deze foto’s (in jpg-bestandsindeling) laten afdrukken waar u dat wil en zo vaak u dat wil.
 • Verplaatsingskosten binnen België inbegrepen.
 • Fotografie en nabewerking inbegrepen. Elke foto wordt door ons bekeken, beoordeeld en vakkundig nabewerkt.
 • Huur van belichtingsmateriaal en flitsmateriaal om het avondfeest optimaal te kunnen fotograferen is inbegrepen in de prijs.
 • In de feestzaal zetten wij indien gewenst een mini-fotostudio op voor portretten met vrienden, familie, gekke bekkenfoto’s, groepsfoto’s.Expertfotografen Hans en Wim Vits

Album: beginnend vanaf € 650

 1. Vrijblijvend gesprek bij u thuis. Een huwelijksalbum is iets zeer persoonlijks. We toetsen graag uw wensen en verwachtingen af om u de mooiste resultaten te kunnen bieden.
 2. U beslist met ons in te zee te gaan. Bij betaling van een voorschot spreken we af wanneer we de verschillende fases van het project klaarhebben.
 3. Uiteraard passen niet alle foto's passen in uw album. U maakt een selectie van welke foto's u graag wil terugzien in uw album. Kiezen is altijd moeilijk. Als u dat wil, dan maken we tijd om samen met u een selectie te maken uit uw foto's.
 4. We maken een digitaal voorontwerp van uw album. We houden rekening met de geselecteerde foto's en met uw wensen en verwachtingen die we noteerden bij het intakegesprek.
 5. We komen bij u langs met het digitale voorontwerp. Op dit moment kunt u alles nog wijzigen. Samen met u finaliseren we het voorontwerp. Bij sommige koppels duurt dit 5 minuten, bij anderen zijn we een hele middag samen aan de slag. We gebruiken zo veel tijd als we nodig hebben. We stappen pas bij u buiten wanneer u tevreden bent.
 6. We werken uw huwelijksalbum af en leveren het af bij uw thuis.


Neem vandaag nog contact op met ons!

Willen jullie een gratis offerte op maat, meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Een mailtje naar hans.vits@telenet.be volstaat om snel antwoord te krijgen.

Je kan ook bellen naar 015 34 59 70 of 0485 80 08 63Expertfotografen Hans & Wim Vits