Huwelijksfotograaf - Huwelijksfotografie - Trouwfotograaf

Fotografisch team

Hans en Wim zijn met twee! Huwelijksfotografie is een zeer apart vak. We houden ervan. We willen er dan ook zeker van zijn dat we onze bruidsparen optimale resultaten kunnen garanderen op elk huwelijk waar we aanwezig zijn. Omdat we als team jullie huwelijksdag nog beter, mooier en vollediger in beeld kunnen brengen dan als solo-fotograaf, doen we huwelijksreportages consequent samen. Graag gedaan.


Vriendschappelijke professionaliteit, dat is onze stijl

Op uw huwelijksdag zijn we soms uw beste vriend, maar steevast uw trouwste dienaar. Steeds klaar en steeds paraat. Op sommige momenten zijn we zelfs uw enige steun en toeverlaat. Bijvoorbeeld wanneer je als bruidegom het boeket ophaalt en voor een gesloten bloemenwinkel staat? Of wanneer de gehuurde old-timer niet start? Of wanneer je als bruid ’s ochtend je bruidsjurk wil aantrekken en niemand van je bruidsmeisjes weet hoe die dekselse riempjes aan de achterkant moeten sluiten? Of wanneer jouw aanstaande op zich laat wachten en je mama steeds herhaalt dat het nu toch wel dringend wordt? Of wanneer je als bruidegom met één voet in de auto stapt en je fotograaf je eraan herinnert dat de ringen nog op tafel liggen in de woonkamer? Wat er ook gebeurt, van één ding bent u zeker. Wij staan je bij, desnoods met raad en daad. Wij zijn er voor u, no matter what.


Fotografische expertise

Onze foto’s daar leven we voor. Daar staan we achter. Daar gaan we voor. We zitten al geruime tijd in het vak en onze foto’s bewijzen dat. Uiteraard kunnen jullie er vanop aan dat wij alles doen om jullie zelf én jullie bijzondere dag zo goed mogelijk in beeld te brengen.


Persoonlijke aanpak

Elk koppel is uniek. Elk huwelijk is uniek. Om er zeker van te zijn dat we goed begrijpen wat jullie willen en welke fotografische stijl jullie graag zien, maken we graag tijd voor een vrijblijvend, uitgebreid kennismakingsgesprek. Wij willen, net als jullie, zeker zijn dat het klikt.


Efficiënt team

Wij nemen onze tijd om een goede selectie en nabewerking te doen van al het fotomateriaal dat we maken op een huwelijksdag. Nabewerken (en zeker goed nabewerken) kost tijd. Dat gezegd zijnde zijn we ervaren, efficiënte én gedisciplineerde professionals. Wij kunnen u garanderen dat wij het fotomateriaal van uw huwelijksdag binnen de drie weken klaarhebben. OOK tijdens de drukke zomermaanden.


Vrijheid van afdruk en duplicatie

Wij willen jullie zo goed mogelijk van dienst zijn. De meesten van onze klanten willen voornamelijk een groot aantal digitale beelden. Dat is dan ook wat wij afleveren. Met onze digitale foto’s kan u terecht bij elke afdrukservice of printservice ter wereld. U bent vrij om de foto’s waar dan ook en hoe vaak dan ook af te drukken.


Alles kan

Wensen jullie achteraf ook een album bij ons te bestellen? We bespreken dit graag met jullie. Dit kan tijdens een kennismakend gesprek of na aflevering van de foto’s. Desgewenst zijn jullie uiteraard ook vrij om elders een album te maken, te laten maken, foto’s af te drukken… Wensen jullie afgedrukte foto’s of vergrotingen? Eventueel een foto op canvas, op plaat of aluminium? Een foto op een koffiekop of zelfs jullie eetbare fotoprint op pralines? We bespreken dit graag. Uiteraard kunnen jullie ook elders afdrukken laten maken.


Kwaliteit in alles

Bij ons kiest u voor de zekerheid van goede kwaliteit, ook bij prints en fotoproducten. Niet tevreden over de kwaliteit van de print? Dan printen wij kosteloos opnieuw of we betalen u terug, zoals u verkiest.


Offertes op maat

Onder de rubriek “Prijzen” vermelden we de standaardformules die doorgaans aanbieden. Voor specifieke, afwijkende of uitzonderlijke wensen maken we met plezier een offerte op maat. Neem gerust even contact op, telefonisch of per mail.


Zeker van elkaar

Wanneer u ons boekt, dan vragen wij een voorschot van één derde van de offerteprijs. Wanneer we dit ontvangen hebben, dan zijn we zeker dat we voor die dag geboekt zijn. Zelf kan u er dan van op aan dat we die dag geen andere opdrachten aannemen. Annuleert u onze diensten tot twee weken voor het huwelijk? Dan krijgt u 50% van het voorschot teruggestort.Neem vandaag nog contact op met ons!

Willen jullie een gratis offerte op maat, meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Een mailtje naar hans.vits@telenet.be volstaat om snel antwoord te krijgen.

Je kan ook bellen naar 015 34 59 70 of 0485 80 08 63Expertfotografen Hans & Wim Vits